laatste corona protocol Sporthal Wormer

Nieuws

laatste corona protocol Sporthal Wormer

corona kop sfn

Corona maatregelen binnen Sporthal Wormer

Anderhalve meter afstand & mondkapje niet meer verplicht

iconen_corona_zonder 20220315_.png

https://www.rijksoverheid.nl/

Anderhalve meter afstand & mondkapje niet meer verplicht

Deze laatste maatregelen vervallen:
• Thuiswerken is niet meer nodig; blijf thuis met klachten, doe een zelftest en ga 5 dagen in isolatie bij een positieve test. Info

Adviezen om verspreiding corona te beperken

Corona gaat niet weg, dat is nu wel duidelijk. Daarom moeten we blijven opletten en elkaar helpen, zodat we elkaar niet besmetten. Iedereen wil of doet dat net weer wat anders. Daarin respecteren we elkaars keuzes. Het blijft voor iedereen wel verstandig om zich nog steeds aan de basisadviezen te houden. Het gaat om adviezen die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken, zoals:

  • thuisblijven bij klachten,
  • regelmatig een zelftest doen en
  • binnen zorgen voor voldoende frisse lucht.

Hulp bij betalen lidmaatschap sportclub kinderen tot 18 jaar

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar die om financiële redenen niet kunnen sporten of geen lessen kunnen volgen bij bijvoorbeeld een theaterclub, dansschool of muziekschool. Ga voor meer informatie naar de ouderpagina van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.